Valores de composicao quimica e energetica de alimentos para frangos de corte



Document title: Valores de composicao quimica e energetica de alimentos para frangos de corte
Journal: Revista brasileira de zootecnia
Database: PERIÓDICA
System number: 000222615
ISSN: 1516-3598
Authors: 1



2
Institutions: 1Universidade Federal de Vicosa, Departamento de Zootecnia, Vicosa, Minas Gerais. Brasil
2Universidade Estadual do Norte Fluminense, Campos dos Goytacazes, Rio de Janeiro. Brasil
Year:
Season: May-Jun
Volumen: 27
Number: 3
Pages: 579-583
Country: Brasil
Language: Portugués
Document type: Artículo
Approach: Experimental, analítico
Disciplines: Medicina veterinaria y zootecnia
Keyword: Aves de corral,
Nutrición animal,
Zootecnia,
Composición química,
Energía metabolizable,
Alimentos,
Pollos de engorda
Keyword: Veterinary medicine and animal husbandry,
Animal husbandry,
Animal nutrition,
Poultry,
Chemical composition,
Metabolizable energy,
Foods,
Broilers
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).