Caracteristicas fisico-quimicas da carne de caprinos submetidos a diferentes niveis de substituicao do leite por soro de queijo durante o aleitamento



Document title: Caracteristicas fisico-quimicas da carne de caprinos submetidos a diferentes niveis de substituicao do leite por soro de queijo durante o aleitamento
Journal: Revista brasileira de zootecnia
Database: PERIÓDICA
System number: 000144602
ISSN: 0100-4859
Authors: 1



Institutions: 1Universidade Estadual Paulista "Julio de Mesquita Filho", Faculdade de Ciencias Agrarias e Veterinarias, Jaboticabal, Sao Paulo. Brasil
Year:
Season: May-Jun
Volumen: 26
Number: 3
Pages: 595-598
Country: Brasil
Language: Portugués
Document type: Artículo
Approach: Aplicado, descriptivo
Disciplines: Medicina veterinaria y zootecnia
Keyword: Nutrición animal,
Ovinos y caprinos,
Zootecnia,
Calidad de carne,
Chivos,
Experimentos de alimentación,
Suero de queso
Keyword: Veterinary medicine and animal husbandry,
Animal husbandry,
Animal nutrition,
Sheep and goats,
Meat quality,
Goats,
Feeding experiments,
Cheese whey
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).