Reducción de la nicotina mediante bacterias en el proceso fermentativo del tabaco negro var. 'Criollo'



Document title: Reducción de la nicotina mediante bacterias en el proceso fermentativo del tabaco negro var. 'Criollo'
Journal: Revista biología (La Habana)
Database: PERIÓDICA
System number: 000339731
ISSN: 0864-3490
Authors: 1
2
1
Institutions: 1Universidad de La Habana, Facultad de Biología, La Habana. Cuba
2Instituto de Investigaciones del Tabaco, San Antonio de los Baños, La Habana. Cuba
Year:
Volumen: 20
Number: 1-2
Pages: 38-42
Country: Cuba
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental, aplicado
Disciplines: Agrociencias,
Química
Keyword: Plantas para uso industrial,
Fermentaciones,
Bacterias,
Nicotina,
Reducción,
Arthrobacter,
Cuba
Keyword: Agricultural sciences,
Chemistry,
Plants for industrial use,
Fermentation,
Bacteria,
Nicotine,
Reduction,
Arthrobacter,
Cuba
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).