Journal: | Revista argentina de microbiología |
Database: | PERIÓDICA |
System number: | 000246428 |
ISSN: | 0325-7541 |
Authors: | Cerrutti, R1 Alzamora, S. M Huergo, M.S. de2 |
Institutions: | 1Universidad de Buenos Aires, Facultad de Ingeniería, Buenos Aires. Argentina 2Universidad de Buenos Aires, Facultad de Ciencias Exactas y Naturales, Buenos Aires. Argentina |
Year: | 2000 |
Season: | Abr-Jun |
Volumen: | 32 |
Number: | 2 |
Pages: | 71-76 |
Country: | Argentina |
Language: | Español |
Document type: | Artículo |
Approach: | Experimental, analítico |
Disciplines: | Medicina, Química |
Keyword: | Microbiología, Química de alimentos, pH, Bacillus coagulans, Puré, Actividad del agua, Lisozima |
Keyword: | Medicine, Chemistry, Microbiology, Food chemistry, pH, Water activity, Bacillus coagulans, Puree, Lyzozyme |
Document request | |