Inhibición del desarrollo de Bacillus coagulans en medios de laboratorio y en puré de frutas



Document title: Inhibición del desarrollo de Bacillus coagulans en medios de laboratorio y en puré de frutas
Journal: Revista argentina de microbiología
Database: PERIÓDICA
System number: 000246428
ISSN: 0325-7541
Authors: 1

2
Institutions: 1Universidad de Buenos Aires, Facultad de Ingeniería, Buenos Aires. Argentina
2Universidad de Buenos Aires, Facultad de Ciencias Exactas y Naturales, Buenos Aires. Argentina
Year:
Season: Abr-Jun
Volumen: 32
Number: 2
Pages: 71-76
Country: Argentina
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental, analítico
Disciplines: Medicina,
Química
Keyword: Microbiología,
Química de alimentos,
pH,
Bacillus coagulans,
Puré,
Actividad del agua,
Lisozima
Keyword: Medicine,
Chemistry,
Microbiology,
Food chemistry,
pH,
Water activity,
Bacillus coagulans,
Puree,
Lyzozyme
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).