Estudio microbiológico de ajo (Allium sativum L.) y cebolla (Allium cepa L.) deshidratados



Document title: Estudio microbiológico de ajo (Allium sativum L.) y cebolla (Allium cepa L.) deshidratados
Journal: Revista argentina de microbiología
Database: PERIÓDICA
System number: 000245618
ISSN: 0325-7541
Authors: 1


Institutions: 1Universidad Nacional de Mar del Plata, Facultad de Ciencias Exactas y Naturales, Mar del Plata, Buenos Aires. Argentina
Year:
Season: Jul-Sep
Volumen: 36
Number: 3
Pages: 139-144
Country: Argentina
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental, aplicado
Disciplines: Medicina,
Agrociencias
Keyword: Microbiología,
Hortalizas,
Ajo,
Cebolla,
Análisis microbiológico,
Productos deshidratados
Keyword: Medicine,
Agricultural sciences,
Microbiology,
Vegetables,
Garlic,
Onion,
Microbiological analysis,
Dehydrated products
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).