Padronizacao de metodo analitico para avaliacao do grau de exposicao da fenilalanina em hidrolisados de caseina, espectrofotometria derivada segunda



Document title: Padronizacao de metodo analitico para avaliacao do grau de exposicao da fenilalanina em hidrolisados de caseina, espectrofotometria derivada segunda
Journal: RBCF. Revista brasileira de ciencias farmaceuticas
Database: PERIÓDICA
System number: 000191159
ISSN: 1516-9332
Authors: 1



Institutions: 1Universidade Federal de Minas Gerais, Faculdade de Farmacia, Belo Horizonte, Minas Gerais. Brasil
Year:
Season: Ene-Mar
Volumen: 38
Number: 1
Pages: 113-119
Country: Brasil
Language: Portugués
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Química
Keyword: Química analítica,
Química de alimentos,
Fenilalanina,
Hidrolisados protéicos,
Aminoacidos aromáticos,
Espectrofotometría
Keyword: Chemistry,
Analytical chemistry,
Food chemistry,
Phenylalanine,
Proteic hydrolysate,
Aromatic amino acids,
Spectrophotometry
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).