Influencia da taxa de congelamento no comportamento fisico-quimico e estructural durante a liofilizacao da albumina bovina



Document title: Influencia da taxa de congelamento no comportamento fisico-quimico e estructural durante a liofilizacao da albumina bovina
Journal: RBCF. Revista brasileira de ciencias farmaceuticas
Database: PERIÓDICA
System number: 000252865
ISSN: 1516-9332
Authors: 1

Institutions: 1Universidade de Sao Paulo, Faculdade de Ciencias Farmaceuticas, Sao Paulo. Brasil
Year:
Season: Ene-Mar
Volumen: 42
Number: 1
Pages: 127-136
Country: Brasil
Language: Portugués
Document type: Artículo
Approach: Descriptivo, divulgación
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Liofilización,
Espectroscopía,
Análisis térmico,
Albúmina
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Lyophilization,
Spectroscopy,
Thermal analysis,
Albumin
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).