La fritura de los alimentos: el aceite de fritura



Document title: La fritura de los alimentos: el aceite de fritura
Journal: Perspectivas en nutrición humana
Database: CLASE
System number: 000134552
ISSN: 0124-4108
Authors: 1
Institutions: 1Universidad de Antioquia, Escuela de Nutrición y Dietética, Medellín, Antioquia. Colombia
Year:
Season: Ene-Jun
Volumen: 11
Number: 1
Pages: 39-53
Country: Colombia
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Analítico, descriptivo
Disciplines: Medicina
Keyword: Metabolismo y nutrición,
Cocción,
Frituras,
Aceites industriales,
Grasas,
Nutrientes,
Compuestos polares,
Toxinas,
Alimentos
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).