Caracterización del consumo de maíz y fríjol en familias del departamento del Cauca, Colombia



Document title: Caracterización del consumo de maíz y fríjol en familias del departamento del Cauca, Colombia
Journal: Perspectivas en nutrición humana
Database: CLASE
System number: 000323717
ISSN: 0124-4108
Authors: 1
2
3
Institutions: 1Centro Internacional de Mejoramiento de Maíz y Trigo, Cali, Valle del Cauca. Colombia
2Fundación para la Investigación y Desarrollo Agrícola, Cali, Valle del Cauca. Colombia
3Centro Internacional de Agricultura Tropical, Cali, Valle del Cauca. Colombia
Year:
Season: Ene-Jun
Volumen: 12
Number: 1
Pages: 87-98
Country: Colombia
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Analítico, descriptivo
Disciplines: Medicina
Keyword: Metabolismo y nutrición,
Seguridad alimentaria,
Consumo de alimentos,
Alimentos fortificados,
Maíz,
Frijol,
Cultivos,
Cauca,
Colombia
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).