Producción sostenible de carne de ovinos a partir de la harina del fruto y la hoja del árbol del pan (Artocarpus altilis)



Document title: Producción sostenible de carne de ovinos a partir de la harina del fruto y la hoja del árbol del pan (Artocarpus altilis)
Journal: Pastos y forrajes
Database: PERIÓDICA
System number: 000275334
ISSN: 0864-0394
Authors: 1

2
Institutions: 1Centro Universitario de Guantánamo, Facultad Agroforestal, El Salvador, Guantánamo. Cuba
2Instituto de Ciencia Animal, La Habana. Cuba
Year:
Season: Jul-Sep
Volumen: 30
Number: 3
Pages: 373-380
Country: Cuba
Language: Español, inglés
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Medicina veterinaria y zootecnia
Keyword: Nutrición animal,
Ovinos y caprinos,
Arbol del pan,
Ovinos,
Forraje,
Artocarpus altilis
Keyword: Veterinary medicine and animal husbandry,
Animal nutrition,
Sheep and goats,
Breadfruit tree,
Ovines,
Feedstuff,
Artocarpus altilis
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).