Efecto de los aditivos químicos sobre los parámetros fermentativos de la bermuda cruzada - 1



Document title: Efecto de los aditivos químicos sobre los parámetros fermentativos de la bermuda cruzada - 1
Journal: Pastos y forrajes
Database: PERIÓDICA
System number: 000060684
ISSN: 0864-0394
Authors: 1
Institutions: 1Centro Universitario de Matanzas, Estación Experimental de Pastos y Forrajes "Indio Hatuey", Matanzas. Cuba
Year:
Season: Sep-Dic
Volumen: 6
Number: 3
Pages: 391-404
Country: Cuba
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Agrociencias,
Química
Keyword: Gramíneas,
Bioquímica,
Fermentaciones,
Cynodon dactylon,
Ensilado
Keyword: Agricultural sciences,
Chemistry,
Gramineae,
Biochemistry,
Fermentation,
Cynodon dactylon,
Silage
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).