Seminario de la soya y su potencial en el desarrollo y reformulacion de alimentos para mercados especiales



Document title: Seminario de la soya y su potencial en el desarrollo y reformulacion de alimentos para mercados especiales
Journal: Pan
Database: PERIÓDICA
System number: 000009863
ISSN: 0187-8492
Year:
Season: Nov
Volumen: 41
Number: 493
Pages: 42-45
Country: México
Language: Español
Document type: Conferencia o discurso
Approach: Descriptivo
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Soya,
Alimentos
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Foods,
Soybean
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).