¿Qué valor le damos a las características nutricionales del pan que producimos?



Document title: ¿Qué valor le damos a las características nutricionales del pan que producimos?
Journal: Pan
Database: PERIÓDICA
System number: 000019349
ISSN: 0187-8492
Year:
Season: Jun
Volumen: 41
Number: 500
Pages: 34-34
Country: México
Language: Español
Document type: Nota breve o noticia
Approach: Descriptivo
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Pan,
Valor nutritivo
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Bread,
Nutritive value
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).