Efecto de la tecnología quesera sobre la composición del suero lácteo



Document title: Efecto de la tecnología quesera sobre la composición del suero lácteo
Journal: Multiciencias
Database: PERIÓDICA
System number: 000204798
ISSN: 1317-2255
Authors: 1

Institutions: 1Universidad del Zulia, Facultad de Ciencias Veterinarias, Maracaibo, Zulia. Venezuela
Year:
Season: Jul-Dic
Volumen: 2
Number: 2
Pages: 126-130
Country: Venezuela
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Analítico
Disciplines: Química,
Ciencia y tecnología
Keyword: Química de alimentos,
Tecnología,
Suero de leche,
Queso,
Venezuela
Keyword: Chemistry,
Science and technology,
Food chemistry,
Technology,
Milk whey,
Cheese,
Venezuela
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).