Caracterización fisicoquímica de la vinaza del Agave coccui y su posible uso agroindustrial



Document title: Caracterización fisicoquímica de la vinaza del Agave coccui y su posible uso agroindustrial
Journal: Multiciencias
Database: PERIÓDICA
System number: 000217207
ISSN: 1317-2255
Authors: 1



Institutions: 1Universidad Nacional Experimental "Francisco de Miranda", Centro de Investigaciones de Ciencias Básicas, Coro, Falcón. Venezuela
Year:
Season: Jul-Dic
Volumen: 3
Number: 2
Pages: 83-88
Country: Venezuela
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Agrociencias
Keyword: Fertilización,
Contaminación,
Agave cocui,
Licores,
Vinaza,
Composición química
Keyword: Agricultural sciences,
Fertilization,
Agave cocui,
Liquor,
Vinasse composition,
Chemical composition
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).