Variaciones físico-químicas de la sardina (Sardinella aurita) durante el proceso de salado-madurado en seco



Document title: Variaciones físico-químicas de la sardina (Sardinella aurita) durante el proceso de salado-madurado en seco
Journal: Memoria de la Fundación La Salle de Ciencias Naturales
Database: PERIÓDICA
System number: 000251291
Authors: 1

Institutions: 1Fundación La Salle de Ciencias Naturales, Estación de Investigaciones Marinas de Margarita, Porlamar, Nueva Esparta. Venezuela
Year:
Season: Ene-Jun
Number: 163
Pages: 109-118
Country: Venezuela
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Analítico, descriptivo
Disciplines: Biología,
Medicina veterinaria y zootecnia
Keyword: Peces,
Pesca,
Sardina,
Sardinella aurita,
Salado,
Variaciones físico-químicas
Keyword: Biology,
Veterinary medicine and animal husbandry,
Fish,
Fisheries,
Sardine,
Sardinella aurita,
Salting,
Physical-chemical variations
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).