Consumo de una harina de maíz fortificada y su impacto en el estado nutricional de una población infantil



Document title: Consumo de una harina de maíz fortificada y su impacto en el estado nutricional de una población infantil
Journal: Medicina universitaria
Database: PERIÓDICA
System number: 000247221
ISSN: 1665-5796
Authors: 1




Institutions: 1Universidad Autónoma de Nuevo León, Hospital Universitario Dr. José Eleuterio González, Monterrey, Nuevo León. México
Year:
Season: Oct-Dic
Volumen: 7
Number: 29
Pages: 209-214
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental, caso clínico
Disciplines: Medicina
Keyword: Metabolismo y nutrición,
Salud pública,
Estado nutricional,
Crecimiento,
Desarrollo,
Harina de maíz,
Fortificación
Keyword: Medicine,
Metabolism and nutrition,
Public health,
Nutritional status,
Growth,
Development,
Corn flour,
Fortification
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).