Estudo da agua de maceracao de arroz , a 60 grados c em diferentes condicoes de manejo



Document title: Estudo da agua de maceracao de arroz , a 60 grados c em diferentes condicoes de manejo
Journal: Lavoura arrozeira
Database: PERIÓDICA
System number: 000017833
ISSN: 0023-9143
Authors: 1
2
Institutions: 1Universidade de Passo Fundo, Facultad de Agronomía, Passo Fundo, Rio Grande do Sul. Brasil
2Universidade Federal de Pelotas, Dep Ciencia Tecnologia Agroindustrial, Pelotas, Rio Grande do Sul. Brasil
Year:
Season: May-Jun
Volumen: 47
Number: 414
Pages: 6-10
Country: Brasil
Language: Portugués
Document type: Artículo
Approach: Aplicado, experimental
Disciplines: Agrociencias,
Química
Keyword: Gramíneas,
Fisicoquímica y química teórica,
Arroz,
Maceracion,
Manejo del agua,
Propiedades fisicoquímicas
Keyword: Agricultural sciences,
Chemistry,
Gramineae,
Physical and theoretical chemistry,
Rice,
Maceration,
Water management,
Physicochemical properties
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).