Propiedades fisicas de frutas . Iv . Difusividad y conductividad termica efectiva de pulpas



Document title: Propiedades fisicas de frutas . Iv . Difusividad y conductividad termica efectiva de pulpas
Journal: Latin American applied research
Database: PERIÓDICA
System number: 000004603
ISSN: 0327-0793
Authors: 1
Institutions: 1Universidad Técnica de Ambato, Fac Ciencia Ingenieria Alimentos, Ambato, Tungurahua. Ecuador
Year:
Volumen: 24
Number: 1
Pages: 41-47
Country: Argentina
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Descriptivo, experimental
Disciplines: Química
Keyword: Fisicoquímica y química teórica,
Química analítica,
Química de alimentos,
Pulpa,
Frutas,
Difusividad,
Conductividad,
Termicas-propiedades
Keyword: Chemistry,
Analytical chemistry,
Food chemistry,
Physical and theoretical chemistry,
Pulp,
Fruits,
Diffusivity,
Conductivity,
Thermal properties
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).