Tendencias en la produccion y comercializacion del porcino en la comunidad economica europea



Document title: Tendencias en la produccion y comercializacion del porcino en la comunidad economica europea
Journal: Lácteos y cárnicos mexicanos
Database: PERIÓDICA
System number: 000000378
ISSN: 0187-7666
Authors:
Year:
Season: Oct-Nov
Volumen: 8
Number: 5
Pages: 20-23
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Teórico
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
CEE,
Cerdos,
Producción,
Comercialización
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Eec,
Swine,
Marketing,
Production
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).