Las carnes de estados unidos retienen su calidad pero pierden la grasa



Document title: Las carnes de estados unidos retienen su calidad pero pierden la grasa
Journal: Lácteos y cárnicos mexicanos
Database: PERIÓDICA
System number: 000013053
ISSN: 0187-7666
Institutions: 1Meat Export Federation, Denver, Colorado. Estados Unidos de América
Year:
Season: Jun-Jul
Volumen: 7
Number: 3
Pages: 11-11
Country: México
Language: Español
Document type: Nota breve o noticia
Approach: Divulgación
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Grasas,
Calidad,
Productos cárnicos,
Estados Unidos de América
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Fats,
Quality,
Meat products,
United States of America
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).