La producción de quesos de cabra en Francia



Document title: La producción de quesos de cabra en Francia
Journal: Lácteos y cárnicos mexicanos
Database: PERIÓDICA
System number: 000008446
ISSN: 0187-7666
Authors: 1
Institutions: 1Institut National Agronomique Paris-Grignon, París. Francia
Year:
Season: Oct-Nov
Volumen: 9
Number: 5
Pages: 11-14
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Descriptivo, divulgación
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Queso,
Francia,
Producción,
Leche de cabra
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
France,
Cheese,
Goat milk,
Production
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).