La industrializacion de productos similares a la leche , a partir de la extraccion acuosa de la soya



Document title: La industrializacion de productos similares a la leche , a partir de la extraccion acuosa de la soya
Journal: Lácteos mexicanos
Database: PERIÓDICA
System number: 000001127
ISSN: 0187-7666
Authors:
Year:
Season: Oct-Nov
Volumen: 5
Number: 5
Pages: 9-13
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Descriptivo
Disciplines: Agrociencias,
Química
Keyword: Leguminosas,
Química de alimentos,
Química industrial,
Uht,
Soya,
Leche,
Tripsina,
Industrialización
Keyword: Agricultural sciences,
Chemistry,
Legumes,
Food chemistry,
Industrial chemistry,
UHT,
Milk,
Trypsin,
Soybean,
Industrialization
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).