Utilización del maracuyá (Passiflora edulis) en la elaboración de productos de la industria alimentaria



Document title: Utilización del maracuyá (Passiflora edulis) en la elaboración de productos de la industria alimentaria
Journal: La alimentación latinoamericana
Database: PERIÓDICA
System number: 000144954
ISSN: 0325-3384
Authors: 1

Institutions: 1Instituto de Investigaciones para la Industria Alimenticia, La Habana. Cuba
Year:
Season: Abr
Volumen: 31
Number: 216
Pages: 33-40
Country: Argentina
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Descriptivo, divulgación
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Maracuyá,
Passiflora edulis,
Industria alimentaria
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Maracuya,
Passiflora edulis,
Food industry
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).