Una naríz electrónica para analizar el aroma de quesos



Document title: Una naríz electrónica para analizar el aroma de quesos
Journal: La alimentación latinoamericana
Database: PERIÓDICA
System number: 000132001
ISSN: 0325-3384
Authors: 1

Institutions: 1Instituto de Tecnología de Alimentos, Morón, Buenos Aires. Argentina
Year:
Season: Feb
Volumen: 31
Number: 221
Pages: 56-59
Country: Argentina
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Aroma,
Queso,
Naríz electrónica,
Calidad
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Aroma,
Cheese,
Electronic nose,
Quality
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).