Tecnología de irradiación en la conservación poscosecha del ajo



Document title: Tecnología de irradiación en la conservación poscosecha del ajo
Journal: La alimentación latinoamericana
Database: PERIÓDICA
System number: 000132000
ISSN: 0325-3384
Authors: 1


Institutions: 1Instituto de Investigaciones de la Industria Alimenticia, La Habana. Cuba
Year:
Season: Feb
Volumen: 31
Number: 221
Pages: 46-50
Country: Argentina
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental, descriptivo
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Ajo,
Cuba,
Producción,
Almacenamiento,
Irradiación
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Garlic,
Cuba,
Production,
Storage,
Irradiation
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).