Journal: | La alimentación latinoamericana |
Database: | PERIÓDICA |
System number: | 000132091 |
ISSN: | 0325-3384 |
Authors: | Tosi, E1 González, R Gordo, N Osella, C Re, E |
Institutions: | 1Universidad Tecnológica Nacional, Ctr. Inv. Desarrollo Tecnología Alimentos, Rosario, Santa Fe. Argentina 2Instituto de Tecnología de Alimentos, Santa Fe. Argentina |
Year: | 1997 |
Season: | Dic |
Volumen: | 31 |
Number: | 220 |
Pages: | 35-39 |
Country: | Argentina |
Language: | Español |
Document type: | Artículo |
Approach: | Experimental |
Disciplines: | Química |
Keyword: | Química de alimentos, Soya, Secado, Tratamiento térmico, Lecho fluidizado, Calidad, Inhibidores de tripsina |
Keyword: | Chemistry, Food chemistry, Soybean, Drying, Thermal treatment, Fluidized bed, Quality, Trypsin inhibitors |
Document request | |