Soja: secado, inactivación de ureasa e inhibidor de tripsina en lecho fluidizado



Document title: Soja: secado, inactivación de ureasa e inhibidor de tripsina en lecho fluidizado
Journal: La alimentación latinoamericana
Database: PERIÓDICA
System number: 000132091
ISSN: 0325-3384
Authors: 1



Institutions: 1Universidad Tecnológica Nacional, Ctr. Inv. Desarrollo Tecnología Alimentos, Rosario, Santa Fe. Argentina
2Instituto de Tecnología de Alimentos, Santa Fe. Argentina
Year:
Season: Dic
Volumen: 31
Number: 220
Pages: 35-39
Country: Argentina
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Soya,
Secado,
Tratamiento térmico,
Lecho fluidizado,
Calidad,
Inhibidores de tripsina
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Soybean,
Drying,
Thermal treatment,
Fluidized bed,
Quality,
Trypsin inhibitors
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).