Soja predigerida con papaina proceso y características nutricionales



Document title: Soja predigerida con papaina proceso y características nutricionales
Journal: La alimentación latinoamericana
Database: PERIÓDICA
System number: 000076039
ISSN: 0325-3384
Authors: 1



Institutions: 1Universidad Nacional de Tucumán, Facultad de Bioquímica, San Miguel de Tucumán, Tucumán. Argentina
Year:
Season: Ene-Feb
Volumen: 15
Number: 127
Pages: 74-76
Country: Argentina
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental, aplicado
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Nutrición,
Papaina,
Soya
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Nutritional value,
Papain,
Soybean
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).