Queso casero tipo criollo : aspectos de su elaboracion y condiciones higienico sanitarias



Document title: Queso casero tipo criollo : aspectos de su elaboracion y condiciones higienico sanitarias
Journal: La alimentación latinoamericana
Database: PERIÓDICA
System number: 000116564
ISSN: 0325-3384
Authors: 1

Institutions: 1Universidad Nacional del Nordeste, Facultad de Ciencias Veterinarias, Corrientes. Argentina
Year:
Season: Abr
Volumen: 26
Number: 195
Pages: 45-48
Country: Argentina
Document type: Artículo
Approach: Descriptivo
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Queso,
Elaboración,
Sanidad
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Cheese,
Elaboration,
Sanitation
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).