Prueba de fermentacion de bacterias lacticas. Relacion entre resultados y marca del extracto de levadura del medio



Document title: Prueba de fermentacion de bacterias lacticas. Relacion entre resultados y marca del extracto de levadura del medio
Journal: La alimentación latinoamericana
Database: PERIÓDICA
System number: 000050253
ISSN: 0325-3384
Authors: 1


Institutions: 1Universidad Nacional de Tucumán, Inst Microbiologia, San Miguel de Tucumán, Tucumán. Argentina
Year:
Season: Mar-Abr
Volumen: 15
Number: 128
Pages: 76-80
Country: Argentina
Document type: Artículo
Approach: Aplicado
Disciplines: Química,
Biología
Keyword: Química de alimentos,
Bacterias,
Bacterias lácticas,
Fermentación,
Lactobacilos,
Levadura-extracto
Keyword: Chemistry,
Biology,
Fermentation,
Food chemistry,
Bacteria,
Lactobacilli,
Yeast extracts
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).