Procesamiento de mezclas de cereales y derivados de soja por el metodo de coccion - extrusion



Document title: Procesamiento de mezclas de cereales y derivados de soja por el metodo de coccion - extrusion
Journal: La alimentación latinoamericana
Database: PERIÓDICA
System number: 000098060
ISSN: 0325-3384
Authors: 1


Institutions: 1Instituto Nacional de Tecnología Industrial, Buenos Aires. Argentina
Year:
Season: May-Jun
Volumen: 21
Number: 170
Pages: 41-44
Country: Argentina
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Cereales,
Soya,
Cocción
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Cereals,
Soybean,
Cooking-extrusion
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).