Presencia de 3-4 benzopireno en alimentos con sabor y aroma a ahumado



Document title: Presencia de 3-4 benzopireno en alimentos con sabor y aroma a ahumado
Journal: La alimentación latinoamericana
Database: PERIÓDICA
System number: 000151351
ISSN: 0325-3384
Authors: 1
Institutions: 1Universidad Tecnológica Nacional, Facultad Regional Rosario, Rosario, Santa Fe. Argentina
Year:
Season: Jun
Volumen: 31
Number: 217
Pages: 58-59
Country: Argentina
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental, descriptivo
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Benzopireno,
Alimentos,
Ahumado,
Aditivos,
Contaminación
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Benzopyrene,
Foods,
Smoked food,
Additives,
Contamination
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).