Presencia de 3, 4-benzo pireno en cereales. Influencia del secado



Document title: Presencia de 3, 4-benzo pireno en cereales. Influencia del secado
Journal: La alimentación latinoamericana
Database: PERIÓDICA
System number: 000050261
ISSN: 0325-3384
Authors: 1



Institutions: 1Universidad Tecnológica Nacional, Rosario, Santa Fe. Argentina
Year:
Season: May-Jun
Volumen: 15
Number: 129
Pages: 75-80
Country: Argentina
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Química,
Agrociencias
Keyword: Química analítica,
Química de alimentos,
Fitotecnia,
Benzopireno,
Cereales,
Panificación,
Secado
Keyword: Chemistry,
Agricultural sciences,
Analytical chemistry,
Food chemistry,
Crop husbandry,
Bakery,
Benzopyrene,
Cereals,
Drying
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).