Journal: | La alimentación latinoamericana |
Database: | PERIÓDICA |
System number: | 000128105 |
ISSN: | 0325-3384 |
Authors: | Najera, M.T1 Spegazzini, E.D |
Institutions: | 1Universidad Nacional de La Plata, Fac Ciencias Exactas, Dep Ciencias Biologicas, La Plata, Buenos Aires. Argentina |
Year: | 1993 |
Season: | Ago |
Volumen: | 26 |
Number: | 197 |
Pages: | 22-30 |
Country: | Argentina |
Document type: | Artículo |
Approach: | Experimental, descriptivo |
Disciplines: | Biología, Química |
Keyword: | Anatomía e histología, Angiospermas, Botánica, Fitoquímica, Química de alimentos, Crocus sativus, Calendula officinalis, Tagetes erecta, Especias, Microscopía, Control de calidad |
Keyword: | Biology, Chemistry, Anatomy and histology, Angiosperms, Botany, Food chemistry, Phytochemistry, Crocus sativus, Calendula officinalis, Tagetes erecta, Spices, Microscopy, Quality control |
Document request | |