Parametros para el control de calidad de especias. Analitica micrografica de crocus sativus l (iridaceae) y sus adulterantes ii : calendula officinalis l y tagetes erecta l (compositae)



Document title: Parametros para el control de calidad de especias. Analitica micrografica de crocus sativus l (iridaceae) y sus adulterantes ii : calendula officinalis l y tagetes erecta l (compositae)
Journal: La alimentación latinoamericana
Database: PERIÓDICA
System number: 000128105
ISSN: 0325-3384
Authors: 1
Institutions: 1Universidad Nacional de La Plata, Fac Ciencias Exactas, Dep Ciencias Biologicas, La Plata, Buenos Aires. Argentina
Year:
Season: Ago
Volumen: 26
Number: 197
Pages: 22-30
Country: Argentina
Document type: Artículo
Approach: Experimental, descriptivo
Disciplines: Biología,
Química
Keyword: Anatomía e histología,
Angiospermas,
Botánica,
Fitoquímica,
Química de alimentos,
Crocus sativus,
Calendula officinalis,
Tagetes erecta,
Especias,
Microscopía,
Control de calidad
Keyword: Biology,
Chemistry,
Anatomy and histology,
Angiosperms,
Botany,
Food chemistry,
Phytochemistry,
Crocus sativus,
Calendula officinalis,
Tagetes erecta,
Spices,
Microscopy,
Quality control
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).