Journal: | La alimentación latinoamericana |
Database: | PERIÓDICA |
System number: | 000131996 |
ISSN: | 0325-3384 |
Authors: | Torres, María Clelia1 Cativiela, Marta Gattuso, Susana |
Institutions: | 1Universidad Nacional de Rosario, Fac. Ciencias Bioquímicas Farmacéuticas, Dep. Ciencias Biológicas, Rosario, Santa Fe. Argentina |
Year: | 1998 |
Season: | Feb |
Volumen: | 31 |
Number: | 221 |
Pages: | 37-40 |
Country: | Argentina |
Language: | Español |
Document type: | Artículo |
Approach: | Experimental, descriptivo |
Disciplines: | Química, Agrociencias |
Keyword: | Química de alimentos, Frutales, Frutos, Rosa rubiginosa, Mermelada, Parámetros morfológicos, Control de calidad |
Keyword: | Chemistry, Agricultural sciences, Food chemistry, Fruit trees, Fruits, Rosa rubiginosa, Jams, Morphological parameters, Quality control |
Document request | |