Parámetros de identificación morfo-anatómicos del fruto de Rosa rubiginosa L. (rosa mosqueta) (Rosaceae)



Document title: Parámetros de identificación morfo-anatómicos del fruto de Rosa rubiginosa L. (rosa mosqueta) (Rosaceae)
Journal: La alimentación latinoamericana
Database: PERIÓDICA
System number: 000131996
ISSN: 0325-3384
Authors: 1

Institutions: 1Universidad Nacional de Rosario, Fac. Ciencias Bioquímicas Farmacéuticas, Dep. Ciencias Biológicas, Rosario, Santa Fe. Argentina
Year:
Season: Feb
Volumen: 31
Number: 221
Pages: 37-40
Country: Argentina
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental, descriptivo
Disciplines: Química,
Agrociencias
Keyword: Química de alimentos,
Frutales,
Frutos,
Rosa rubiginosa,
Mermelada,
Parámetros morfológicos,
Control de calidad
Keyword: Chemistry,
Agricultural sciences,
Food chemistry,
Fruit trees,
Fruits,
Rosa rubiginosa,
Jams,
Morphological parameters,
Quality control
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).