Journal: | La alimentación latinoamericana |
Database: | PERIÓDICA |
System number: | 000128108 |
ISSN: | 0325-3384 |
Authors: | Robin, J1 Macoritto, M Geronazzo, H.I Blesa, O.D |
Institutions: | 1Universidad Nacional de Salta, Salta. Argentina 2Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas, Buenos Aires. Argentina |
Year: | 1993 |
Season: | Ago |
Volumen: | 26 |
Number: | 197 |
Pages: | 58-60 |
Country: | Argentina |
Language: | Español |
Document type: | Artículo |
Approach: | Experimental, descriptivo |
Disciplines: | Química, Ingeniería |
Keyword: | Química de alimentos, Ingeniería química, Molienda, Harina de soya, Soya, Procesos, Proteínas, Grasa, Humedad, Carbohidratos, Ureasa |
Keyword: | Chemistry, Engineering, Food chemistry, Chemical engineering, Grinding, Soybean flour, Soybean, Processes, Proteins, Fat, Moisture, Carbohydrates, Urease |
Document request | |