Obtencion de harina de soya por molienda humeda



Document title: Obtencion de harina de soya por molienda humeda
Journal: La alimentación latinoamericana
Database: PERIÓDICA
System number: 000128108
ISSN: 0325-3384
Authors: 1


Institutions: 1Universidad Nacional de Salta, Salta. Argentina
2Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas, Buenos Aires. Argentina
Year:
Season: Ago
Volumen: 26
Number: 197
Pages: 58-60
Country: Argentina
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental, descriptivo
Disciplines: Química,
Ingeniería
Keyword: Química de alimentos,
Ingeniería química,
Molienda,
Harina de soya,
Soya,
Procesos,
Proteínas,
Grasa,
Humedad,
Carbohidratos,
Ureasa
Keyword: Chemistry,
Engineering,
Food chemistry,
Chemical engineering,
Grinding,
Soybean flour,
Soybean,
Processes,
Proteins,
Fat,
Moisture,
Carbohydrates,
Urease
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).