Microbiología de queso cuartirolo. Influencia de la materia prima y de las condiciones de fabricación en el contenido microbiano inicial



Document title: Microbiología de queso cuartirolo. Influencia de la materia prima y de las condiciones de fabricación en el contenido microbiano inicial
Journal: La alimentación latinoamericana
Database: PERIÓDICA
System number: 000050259
ISSN: 0325-3384
Authors: 1



Institutions: 1Universidad Nacional del Litoral, Instituto de Tecnología de Alimentos, Santa Fe. Argentina
Year:
Season: May-Jun
Volumen: 15
Number: 129
Pages: 65-69
Country: Argentina
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Aplicado
Disciplines: Química,
Medicina
Keyword: Química de alimentos,
Microbiología,
Queso cuartirolo
Keyword: Chemistry,
Medicine,
Food chemistry,
Microbiology,
Cuartirolo cheese
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).