Lipidos. Su importancia en la calidad nutricional de los alimentos



Document title: Lipidos. Su importancia en la calidad nutricional de los alimentos
Journal: La alimentación latinoamericana
Database: PERIÓDICA
System number: 000110083
ISSN: 0325-3384
Authors:
Year:
Season: Sep-Oct
Volumen: 24
Number: 184
Pages: 24+-24+
Country: Argentina
Document type: Artículo
Approach: Descriptivo
Disciplines: Química,
Medicina
Keyword: Química de alimentos,
Metabolismo y nutrición,
Lípidos,
Metabolismo,
Sustitución,
Gomas
Keyword: Chemistry,
Medicine,
Food chemistry,
Metabolism and nutrition,
Lipids,
Metabolism,
Substitution,
Gum
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).