Influencia de la presión y otras variables de proceso en la transferencia de masa de piña deshidratada osmóticamente. Evaluación energética y estimado de costos



Document title: Influencia de la presión y otras variables de proceso en la transferencia de masa de piña deshidratada osmóticamente. Evaluación energética y estimado de costos
Journal: La alimentación latinoamericana
Database: PERIÓDICA
System number: 000146757
ISSN: 0325-3384
Authors: 1



Institutions: 1Instituto de Investigaciones para la Industria Alimentaria, La Habana. Cuba
2Universidad Politécnica de Valencia, Valencia. España
Year:
Season: Sep
Volumen: 32
Number: 224
Pages: 50-54
Country: Argentina
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental, descriptivo
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Piña deshidratada,
Transferencia de masa,
Deshidratación osmótica,
Evaluación energética
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Dehydrated pineapple,
Mass transfer,
Osmotic dehydration,
Energetic evaluation
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).