Guindas y cerezas en conserva. Problemas y soluciones para su elaboración artesanal



Document title: Guindas y cerezas en conserva. Problemas y soluciones para su elaboración artesanal
Journal: La alimentación latinoamericana
Database: PERIÓDICA
System number: 000132088
ISSN: 0325-3384
Authors: 1
2
Institutions: 1Universidad Nacional del Comahue, Fac. Ingeniería, Villa Regina, Río Negro. Argentina
2INTA AER, El Bolsón, Río Negro. Argentina
Year:
Season: Dic
Volumen: 31
Number: 220
Pages: 25-31
Country: Argentina
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental, descriptivo
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Guindas,
Cereza,
Conservas,
Envase de vidrio
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Cherry,
Preserves,
Glass jar
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).