Evolución del color en conservas de frambuesa, cereza y guinda envasadas en frascos de vidrio



Document title: Evolución del color en conservas de frambuesa, cereza y guinda envasadas en frascos de vidrio
Journal: La alimentación latinoamericana
Database: PERIÓDICA
System number: 000159974
ISSN: 0325-3384
Authors: 1



Institutions: 1Universidad Villa Regina, Facultad de Ingeniería, Villa Regina, Río Negro. Argentina
Year:
Season: Nov
Volumen: 33
Number: 230
Pages: 40-45
Country: Argentina
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Descriptivo
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Cereza,
Conservas,
Frambuesa,
Envases de vidrio
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Preserves,
Cherry,
Raspberry,
Glass jars
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).