Evaluacion de mezclas vegetales extrudidas para formular un producto semi - elaborado



Document title: Evaluacion de mezclas vegetales extrudidas para formular un producto semi - elaborado
Journal: La alimentación latinoamericana
Database: PERIÓDICA
System number: 000116569
ISSN: 0325-3384
Authors: 1



Institutions: 1Universidad Nacional de Salta, Facultad de Ciencias de la Salud, Salta. Argentina
Year:
Season: Jun
Volumen: 26
Number: 196
Pages: 30-36
Country: Argentina
Document type: Artículo
Approach: Analítico, descriptivo
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Vegetales,
Extrusión,
Mezclas,
Nutrición
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Vegetables,
Extrusion,
Mixtures,
Nutrition
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).