Estudio tecnico - economico de la industrializacion del permeado de suero de queseria. Hidrolisis enzimatica de la lactosa



Document title: Estudio tecnico - economico de la industrializacion del permeado de suero de queseria. Hidrolisis enzimatica de la lactosa
Journal: La alimentación latinoamericana
Database: PERIÓDICA
System number: 000098064
ISSN: 0325-3384
Authors: 1

Institutions: 1Universidad Nacional del Litoral, Instituto de Tecnología de Alimentos, Santa Fe. Argentina
Year:
Season: May-Jun
Volumen: 21
Number: 170
Pages: 87-92
Country: Argentina
Document type: Artículo
Approach: Experimental, analítico
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Suero,
Queso,
Lactosa,
Hidrólisis,
Enzimas,
Industrialización
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Serum,
Cheese,
Lactose,
Hydrolysis,
Enzymes,
Industrialization
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).