Estudio de la preservacion de tomates con radiaciones ionizantes



Document title: Estudio de la preservacion de tomates con radiaciones ionizantes
Journal: La alimentación latinoamericana
Database: PERIÓDICA
System number: 000050244
ISSN: 0325-3384
Authors:
Year:
Season: Mar-Abr
Volumen: 15
Number: 128
Pages: 26-36
Country: Argentina
Document type: Artículo
Approach: Experimental, aplicado
Disciplines: Química,
Física y astronomía
Keyword: Química de alimentos,
Física atómica y molecular,
Lycopersicon esculentum,
Análisis organoléptico,
Preservación,
Radiación ionizante,
Tomate
Keyword: Chemistry,
Physics and astronomy,
Food chemistry,
Atomic and molecular physics,
Lycopersicon esculentum,
Organoleptic analysis,
Preservation,
Radiations-ionizing,
Tomato
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).