Estudio comparativo de propiedades reologicas y rendimientos en carne desmenuzada de pescados en varias especies patagonicas



Document title: Estudio comparativo de propiedades reologicas y rendimientos en carne desmenuzada de pescados en varias especies patagonicas
Journal: La alimentación latinoamericana
Database: PERIÓDICA
System number: 000127437
ISSN: 0325-3384
Authors: 1

Institutions: 1Instituto Nacional de Investigación y Desarrollo Pesquero, Mar del Plata, Buenos Aires. Argentina
Year:
Season: Jul-Ago
Volumen: 21
Number: 165
Pages: 67-70
Country: Argentina
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Química,
Medicina veterinaria y zootecnia
Keyword: Química de alimentos,
Pesca,
Patagonia,
Reología,
Rendimiento,
Salilota australis,
Callorhynchus callorhynchus,
Congiopodus peruvianus,
Pescado
Keyword: Chemistry,
Veterinary medicine and animal husbandry,
Food chemistry,
Fisheries,
Patagonia,
Rheology,
Yield,
Salilota australis,
Callorhynchus callorhynchus,
Congiopodus peruvianus,
Fish
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).