Estabilizacion del almibar en duraznos en mitades enlatadas



Document title: Estabilizacion del almibar en duraznos en mitades enlatadas
Journal: La alimentación latinoamericana
Database: PERIÓDICA
System number: 000071547
ISSN: 0325-3384
Authors: 1
Institutions: 1Universidad Juan Agustín Maza, Fac Enologia Y Horticultura, Mendoza. Argentina
Year:
Season: Ene-Feb
Volumen: 14
Number: 121
Pages: 30-34
Country: Argentina
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Almacenamiento,
Almíbar estabilización,
Conservas,
Durazno,
Enlatado
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Canning,
Peach,
Prunus persica,
Storage,
Syrup stability
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).