Esfericidad del membrillo : concepto e incidencia industrial sobre la base de su aplicacion a dos variedades del noroeste argentino



Document title: Esfericidad del membrillo : concepto e incidencia industrial sobre la base de su aplicacion a dos variedades del noroeste argentino
Journal: La alimentación latinoamericana
Database: PERIÓDICA
System number: 000000355
ISSN: 0325-3384
Authors: 1

Institutions: 1Fac Ciencias Salud, Lab Prof Richard Willstatter, Catamarca. Argentina
Year:
Season: Oct
Volumen: 27
Number: 198
Pages: 55-58
Country: Argentina
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Descriptivo, experimental
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Forma,
Frutas,
Membrillo,
Esfericidad
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Shape,
Quince,
Fruits,
Sphericity
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).