El escaldado en la produccion de papa frita congelada



Document title: El escaldado en la produccion de papa frita congelada
Journal: La alimentación latinoamericana
Database: PERIÓDICA
System number: 000123511
ISSN: 0325-3384
Authors: 1
Institutions: 1Instituto Nacional de Tecnología Agropecuaria, Est Experimental Regional Agropecuaria, Balcarce, Buenos Aires. Argentina
Year:
Season: Sep-Oct
Volumen: 17
Number: 142
Pages: 87-92
Country: Argentina
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Papa,
Congelamiento,
Escaldado
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Potato,
Freezing,
Scalded
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).