Eficacia del benzoato de sodio en la conservación del sirope de chocolate



Document title: Eficacia del benzoato de sodio en la conservación del sirope de chocolate
Journal: La alimentación latinoamericana
Database: PERIÓDICA
System number: 000155400
ISSN: 0325-3384
Authors: 1



Institutions: 1Instituto de Nutrición e Higiene de los Alimentos, La Habana. Cuba
Year:
Season: Ago
Volumen: 32
Number: 228
Pages: 73-75
Country: Argentina
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental, descriptivo
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Benzoato de sodio,
Aditivos,
Conservación,
Chocolate
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Sodium benzoate,
Additives,
Preservation,
Chocolate
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).