Efecto de los tratamientos de microondas sobre las propiedades nutricionales y funcionales de porotos alubia



Document title: Efecto de los tratamientos de microondas sobre las propiedades nutricionales y funcionales de porotos alubia
Journal: La alimentación latinoamericana
Database: PERIÓDICA
System number: 000103157
ISSN: 0325-3384
Authors: 1

Institutions: 1Universidad Nacional de Salta, Instituto de Investigaciones para la Industria Química, Salta. Argentina
Year:
Season: Mar-Abr
Volumen: 25
Number: 186
Pages: 50-62
Country: Argentina
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental, analítico
Disciplines: Química,
Medicina
Keyword: Bioquímica,
Química de alimentos,
Metabolismo y nutrición,
Leguminosas,
Alubia,
Microondas,
Proteínas,
Inhibición
Keyword: Chemistry,
Medicine,
Biochemistry,
Food chemistry,
Metabolism and nutrition,
Kidney bean,
Proteins,
Leguminosae,
Inhibition,
Microwaves,
Legumes
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).